Velkomstområde

Velkomstområde

Hyggelig velkomstområde med betjent resepsjon blir etablert ved inngangspartiet.

Bedriftsrestaurant

Bedriftsrestaurant

Sentralt plassert felles bedriftsrestaurant i første etasje med direkte adkomst ut til terrasser og parken i syd. Brukerne på bygget kan velge mellom variert mat, med egen salatbar og en rekke varmretter.

Møteromsavdeling

Møteromsavdeling

Felles møteromsavdeling etableres i tilknytning til bedriftsrestauranten og i nærheten av resepsjonstjenesten. Et større møterom med kapasitet på 20–30 deltakere og et mindre konferanserom.

Uteområder & Takterrasser

Uteområder & Takterrasser

Bygget prosjekteres med felles uteområder i forbindelse med bedriftsrestauranten i 1. etasjen. Her kan du nyte lunsjen i sol og grønne omgivelser.

I tillegg prosjekteres bygget med sørvendte takterrasser fra 5-7. etasje, med utsikt mot fjorden.

Parkområde

Parkområde

Skanska skal planere ut og bygge en del av en større park, på til sammen ca. 5 dekar, som skal etableres i området. Fra bygget vil leietakerne ha direkte adkomst til parken som ligger i flukt med bygget i sør. Her kan du nyte solen hele dagen, enten for en kort luftetur eller om du vil kjøre et treningspass på parkens treningsapparater.

Sykle inn, sykle ut

Sykle inn, sykle ut

Storo er lett tilgjengelig for alle fra alle kanter av byen. På Workplace Oo har vi tilrettelagt for at det skal være enkelt og trygt å sykle inn og sykle ut. Vi har blant annet etablert en egen sykkelsti som går rett inn i bygget og til sykkelparkeringen. Sykkelparkeringen er låst, og her er det også tilrettelagt for at du du enkelt kan pumpe luft og mekke på sykkelen din. Du kan også vaske sykkelen din her.

Trening

Trening

Trening er en investering i deg selv og din helse, og gjør at du føler deg vel. Vi gjør det enkelt for deg, og på Workplace Oo har vi investert i et treningsrom, som er tilgjengelig for alle i bygget. Her finner du mange ulike treningsapparater samtidig som du kan løpe rett ut i parken og videre ned mot grønne omgivelser langs Akerselva. I tillegg har Storo / Nydalen et bredt utvalg av ulike treningssenter. Det nærmeste tilbudet finner du på Storo Storsenter (Sats Elixia).

Garderobefasiliteter

Garderobefasiliteter

Det vil bli etablert gode garderobefasiliteter med dusj, skap og tørkemuligheter, plassert nær sykkelparkeringsplassene og treningsrommet.

Bysykkel

Bysykkel

Oslo Bysykkel er en billig og kjapp måte å komme seg fra A til B i byen. De fleste bruker dette som et supplement til sin egen sykkel, et alternativ til kollektiv transport eller fordi det bare er en morsom måte å oppleve byen på.
Oslo Bysykkel er etablert på Storo og i Nydalen med stativer rett utenfor Storo Storsenter og ved hovedinngangen til BI. Informasjon om abonnement og plassering av stativer finner du på oslobysykkel.no