WORKPLACE Oo

Gi kreativiteten en bOost i nytt kontorbygg

Workplace Oo er av solid bygningsmessig kvalitet og har energiklasse A, der lavt energibruk sikres gjennom gode løsninger for energiforsyning, detaljer og materialvalg. Bygget er delt opp i to bygningskropper som henger sammen i et overbygget atrium i glass, som gir naturlig dagslys i alle etasjer. Bygget er på hele 24 000 m² fordelt på åtte etasjer (inkl. underetasje), og er det første som møter blikket ditt når du kommer opp fra Storo T-banestasjon. Få kontorbygg kan tilby bedre synlighet enn Workplace Oo.

Workplace Oo har fleksibel planløsning, god takhøyde og store vindusflater, miljøvennlige løsninger og gir leietakerne friheten til å kunne tilpasse leiearealet selv.

Første etasje er selve hjertet i bygget, der både gjester og ansatte blir tatt imot på en åpen og inviterende måte i hyggelige og moderne omgivelser. Her kan man blant annet innta morgenkaffen sammen med en kollega på den koselige kafeen, eller holde et uformelt møte i loungeområdet. Og skulle man ha behov for å gi kreativeten et boost i løpet av arbeidsdagen, kan man ta seg en gåtur og nyte den friske luften i parken og grøntarealene utenfor, som har direkte tilgang til bygget.

Historie

Selve navnet Oo er inspirert av gården «O», som tidligere lå i området. I 1550 ble gården O delt inn i «Store O» og «Lille O», som i dag er bedre kjent som stedsnavnene Storo og Lillo. Gården har helt siden 1200-tallet vært synonym med liv, vekst og velstand – en tradisjon Skanska nå ønsker å videreføre med byggingen av Oo.

Workplaces By Skanska

Workplaces by Skanska

Vårt mål er å skape arbeidsplasser som oppmuntrer til arbeidsglede og kreativitet. Fornøyde kunder er vårt beste bevis på at vi er gode på det vi gjør. Vi hører alltid på våre leietakeres behov, og vi etterstreber å skape arbeidsplasser der virksomheter har muligheter for å vokse og utvikles.

Vi har fire mål for arbeidsplassene vi skaper.

1

Rett område for ditt selskap

Vi utvikler kreative og levende områder der bedrifter har muligheten til å vokse og utvikles. Men alle områder passer ikke for alle leietakere.

Derfor ser vi alltid på kundenes særskilte behov. For noen er nærheten til kollektivtrafikk det viktigste, andre prioriterer nærheten til flyplass og hovedvei, mens andre foretrekker områder midt i byen med restauranter og kafeer. Vi vil at våre eiendommer skal være del av en levende byutvikling og bidra til et trivelig nærmiljø for folk som oppholder seg der.

2

Bærekraftige eiendommer for en grønnere hverdag 

I takt med at byene vokser, øker utslippene. Gjennom å bygge grønne bygg er vi med og utvikler et bærekraftig samfunn. I alle våre eiendommer har vi bygget inn energieffektive løsninger som bidrar til et lavere energiforbruk, et bra innendørsklima og god ventilasjon. 

Vi etterstreber dessuten å miljøsertifiserealle våre eiendommer etter noen av de globale miljøsertifiseringssystemene.

3

Bra arbeidsmiljø speiler selskapets verdier

Å sitte i et trivelig og inspirerende arbeidsmiljø er avgjørende for produktiviteten og trivselen. Å arbeide i freshelokaler med god temperatur og god ventilasjon bidrar til økt produktivitet. Et kontor som dessuten er innredet ut fra varemerket kan si mye om selskapets identitet og verdier. Det får igjen medarbeiderne til å trives og føle seg ekstra stolte.

4

Lønnsomme løsninger er bærekraftige løsninger

Vi skaper forutsetninger forøkt lønnsomhet hos våre kunder. Gjennom å sitte i moderne og energieffektive lokaler, øker produktiviteten, det blir færre sykemeldinger, og evnen til å møte fremtidens krav blir større. Vi er overbeviste om at våre bærekraftige eiendommer bidrar til en mer lønnsom hverdag for våre kunder.