WORKPLACE Oo

En by i byen

Workplace Oo ligger sentralt plassert i Vitaminveien 4 i det raskt voksende området Storo / Nydalen og oppleves som en egen «by i byen». Områdene Storo og Nydalen er hjem til en rekke små og store bedrifter, og områdene oppleves som svært attraktivt.

Storo, Grefsen og Nydalen er inne i en sterk vekstfase med bl.a. nye boliger, flere næringsbygg, skoler, barnehager, hotell samt at Norges største kino (IMAX) er under oppføring på Storo. Utbyggingen som nå er i gang er med på å skape et dynamisk og urbant miljø.

Kun et steinkast unna ligger populære Storo Storsenter og alt man trenger av handel-, service- og helsetilbud.

Workplace Oo ligger gunstig plassert i umiddelbar nærhet til et av Oslos største kollektivknutepunkter. Det er rundt 2 minutters gange til Storo T-banestasjon, Storo trikkestasjon, Flybussekspressen og flere busslinjer, noe som gjør det raskt, enkelt og miljøvennlig å koordinere reiseveien til jobb. Like øst for stasjonsområdet ligger Gjøvikbanen, og 200 meter sør for stasjonen ligger jernbanestasjonen Grefsen stasjon.

Kontorbygget ligger i tillegg perfekt plassert for ankomst med bil fra Ring 3, og sørger for kort reisevei til Oslo sentrum. Det er også en rekke sykkel- og gangveier som strekker seg fra Storo i nesten alle retninger.

Se kart


Storo T-bane 2 min


Storo Storsenter 1 min


Nydalen bryggeri og spiseri 6 min


Bedriftsresturant 66 sek


Villa paradiso 3 min


Oslo S 11 min